Visita a la residència d’avis de Salou

El divendres 17 de gener pel matí, el Sr. Arquebisbe va realitzar una extensa i detinguda visita a la residència d’avis i àvies de Salou.

A les 10h va ser rebut per la Sra. Carme Puigdengoles, directora del centre, que li va exposar a grans trets el serveis que s’ofereixen des del centre, el personal que el presta, com també amb la problemàtica i realitat en que es troben cada dia.

Eucaristia a la residènciaA continuació es desplaçà per d’interior de la residència visitant els diferents serveis on va tenir oportunitat d’intercanviar impressions amb les els avis i àvies que realitzaven activitats, com també amb el professionals que els hi proporcionaven l’assistència. Seguí visitant a alguns residents malalts en les habitacions administrant-los a alguns la comunió. Mentre tant, les voluntàries de la pastoral de salut de les dues parròquies de Salou, van anar a buscar i els portaren al lloc on tindria la celebració de l’Eucaristia.

A dos quarts de dotze començà l’Eucaristia amb la participació d’una quarantena llarga de residents. El Sr. Arquebisbe presidí la celebració, concelebrada per Mn. Santiago Soro, rector, i assistida pel diaca Josep Manuel González. Va estar una celebració molt maca i emotiva on els residents van participar activament en els cants. Les lectures i pregàries, el lloc i la dinàmica de la celebració va estar preparades per l’equip de pastoral de salut de Salou. Després de la celebració, el Sr. Arquebisbe van anar saludant personalment cada un i una dels avis i àvies.

Equip de Pastoral de la Salut

Després que les voluntàries va tornar als residents a les seves habitacions o activitats, tot l’equip de la pastoral de salut, juntament amb el Mn. Santi, va tenir una petita trobada amb el Sr. Arquebisbe per exposar-li la tasca que fan, amb quina realitat es troben i quins són els seu projectes de futur. Al voltant de dos quarts de dues finalitzà la visita.

Cliqueu damunt la imatge per veure el reportage gràfic.

Visita a la residència d'avis i àvies