Inscripció a la catequesi curs 2020/21

Vosaltres els pares i mares, en el moment del baptisme dels vostres fills, us vau comprometre en educar-los en la fe i en els valors cristians i a iniciar-los en el seu moment a la vida cristiana. Ara que els vostres fills han fet o faran 7 anys és el moment! Cal que us apropeu a la parròquia per complementar l’educació religiosa i espiritual dels vostres fills mitjançant la Iniciació Cristiana d’Infants en la qual podran rebre els sagraments de l’Eucaristia i la Confirmació.

Aquesta Iniciació Cristiana que va dels 7 als 12 anys s’insereix dins el procés de creixement de l’infant i segueix un itinerari que va des del despertar a la fe, la iniciació a la vida cristiana i la personalització de la fe. És una tasca que s’inicia en família en els primers anys de la vida i que després comparteixen la família i la comunitat cristiana.

Aquest procés d’iniciació i creixement en la vida cristiana no és un ensenyament doctrinal, tampoc es tracta sols de saber coses, sinó que és un procés personal de maduració en la fe, compartit en família i d’incorporació progressiva en la comunitat parroquial. Això fa que els infants reconeguin com a significatius en la seva vida els valors i comportaments cristians.

Les sessions presencials seran quinzenals els dissabtes per la tarde seguida de l’eucaristia familiar als locals de la parròquia de Santa Maria del Mar, i segueixen el calendari escolar de l’àmbit local de Salou. Aquestes sessions es complementen en família amb uns materials que us enviarem setmanalment.