Inauguració del “Rastrillo Solidari”

El dissabte 10 d’agost a les 20h es va inaugurar a la Sala d’Exposicions del Club Nàutic, el “Rastrillo Solidarien benefici de Càritas Salou. L’acte compta amb la assistència i representació de les entitats vinculades, Càrites Interparroquial de Salou, amb representació de les dues parròquies de Santa Maria i Sant Ramon i el Club Nàutic de Salou.

1-IMG_8514

L’acte s’obrí amb les paraules de Marisa García impulsora i motor del “rastrillo”, membre de la secció social del Club Nàutic de Salou i col·laboradora de Càritas, que després de saludar a les autoritats i entitats representades agraint la seva col·laboració, va explicar la finalitat de l’acció: tot el que es recolli anirà a Càritas Interparroquial de Salou per ajudar i cobrir les necessitats de famílies en situació de pobresa.

A continuació parlà Joan Roig en representació de Càritas Salou i Godofredo Domínguez president del Club Nàutic Salou. L’acte conclogué amb unes paraules de M. José Rodríguez, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Salou que parlà en nom i representació del Sr. Alcalde Pere Granados i altres regidors i regidores presents.

Els prop de 2.500 objectes exposats han estat donats desinteressadament i gratuïta per persones per aquesta finalitat. El Club Nàutic Salou ha posat a disposició, també gratuïtament, la sala d’exposicions, i la part logística ha estat feta amb col·laboradors de Càritas Salou i altres persones voluntàries que s’han ofert a fer aquest servei. Cliqueu aquí fer veure més fotos de l’acte.

El “Rastrillo Solidari” s’obrirà de les 19h a les 22h cada dia fins els 16 d’agost.

Us hi esperem!