Visita del Sr. Arquebisbe a les obres de l’església, a Filigrana i a Càritas

Aquest dilluns 13 de gener, el Sr. Arquebisbe, Mns. Jaume Pujol i Balcells, ha iniciat la visita pastoral a les dues parròquies de Salou, Santa Maria del Mar i Sant Ramon Nonat.

A primera hora del matí el Sr. Arquebisbe, acompanyat del rector Mn. Santiago Soro, ha visitat l’església de Santa Maria del Mar per veure «in situ» l’estat actual de les obres. Degut a que el terra de l’església està tot aixecat per procedir a instal·lar els aïllaments de les humitats, la visita s’ha tingut que fer des de les portes d’accés al temple. En les fotos us podreu fer un idea.

Obres església Santa Maria del Mar

 

[:]A continuació, el Sr. Arquebisbe, ha visitat la botiga de Càritas, Filigrana, de la mà de la seva reponsable Roser. A la botiga es venen, a preus solidaris, roba, complements, petits electrodomèstics i altres coses, fruit de les donacions que realitzen la gent, i que reverteixen en els projectes per a persones amb necessitat que Càritas Interparroquial de Salou realitza. En les fotos veureu que també ha pogut xarrar i compartir amb les voluntaris que col·laboren.

Visita a la botiga Filigrana

A continuació el Sr. Arquebisbe s’ha desplaçat a locals de Càritas del carrer Reus. Allí l’esperaven l’Esteve i el Joan, els responsables. Després de una breu visita per les instal·lacions, l’Esteve, el director li ha fet una extensa exposició dels projectes que s’estan portant a terme en l’actualitat i la seva valoració. Al final ha tingut lloc una molt agradable trobada amb els els voluntaris i col·laboradors que avui estaven en el centre que han compartir experiències una bona estona amb el Sr. Arquebisbe.

Visita a Càrtias Interparroquial

Acte seguit ha estat rebut pel Sr. Alcalde, Pere Granados en el seu despatx de l’alcaldia. En aquest enllaç de l’Ajuntament trobareu la notícia.

Clicant damunt de la imatge de sota podreu veure el reportatge gràfic de la visita pastoral d’avui.

Visita a del Sr. Arquebisbe a les obres de l'església, a Filigrana i a Càritas