El vídeo del Papa, maig de 2022. Por la fe del joves.

Aquest mes de maig, el Papa comença un cicle de tres intencions de pregària dedicades a la família. I vol fer-ho adreçant-se primer als joves, els “que volen construir alguna cosa nova”. Els posa un exemple a seguir: “Quan penso en un model en què vostès, els joves, es puguin sentir identificats, sempre em ve al cap la nostra Mare, Maria”. Francesc demana als joves que s’arrisquin tenint en compte que “necessiten discernir i descobrir allò que Jesús vol” d’ells.

En aquest discerniment, Francesc els diu que “és de gran ajuda escoltar les paraules dels avis”. I els proposa tres companys de viatge en el trajecte de la seva vida: la valentia, el saber escoltar i la dedicació al servei.

“En parlar de família vull començar dirigint-me primer als joves. Quan penso en un model en què vostès, els joves, es puguin sentir identificats, sempre em ve al cap la nostra Mare, Maria. La valentia, el saber escoltar i la dedicació al servei. Ella va ser valenta i decidida en dir “sí” al Senyor. Vostès, els joves que volen construir alguna cosa nova, un món millor, segueixin el seu exemple, arrisquin-se’n.

No oblidin que per seguir Maria necessiten discernir i descobrir el que Jesús vol de vosaltres, no el que a vosaltres se’ls acudeix que poden fer.

I en aquest discerniment és de gran ajuda escoltar les paraules dels avis.

En aquestes paraules dels avis trobaran una saviesa que els portarà més enllà de les qüestions del moment.

Li donaran panoràmica a les inquietuds de vosaltres. Preguem germanes i germans perquè els joves, cridats a una vida plena, descobreixin en Maria l’estil de l’escolta, la profunditat del discerniment, la valentia de la fe i la dedicació al servei”.

 

Si vols veure més vídeos sobres les intencions del Papa els trobaràs a http://www.elvideodelpapa.org