El vídeo del Papa, juny de 2022. Per les families.

Quan et van bé les coses, o quan no et van tan bé, hi ha un lloc on sempre saps que trobaràs l’amor que necessites: la família. A ella hi dedica el Papa, per segon mes consecutiu, la seva intenció de pregària, precisament quan s’acosta la Trobada Mundial de les Famílies. I ho fa recordant-nos que “la família és el lloc on aprenem a conviure, conviure amb els més joves i amb els més grans”.

També ens recorda les dificultats que poden sorgir, ja que “sempre hi ha “peròs””. No obstant això, en aquests moments de dificultat “el Senyor és allà i ens acompanya, ens ajuda, ens corregeix” recordant-nos que “l’amor a la família és un camí personal de santedat”. Uneix-te a la pregària del Papa i comparteix-la amb la teva família.

“La família és el lloc on aprenem a conviure, conviure amb els més joves i amb els més grans.

I en estar units, joves, ancians, grans, nens, en estar units en les diferències, evangelitzem amb el nostre exemple de vida.

Per descomptat, no hi ha la família perfecta. Sempre hi ha “peròs”.

Però no passa res. No cal tenir por dels errors; cal aprendre’n per seguir endavant.

No oblidem que Déu és amb nosaltres: a la família, al barri, a la ciutat on habitem, està amb nosaltres. I ell es preocupa per nosaltres, roman amb nosaltres en tot moment al vaivé de la barca agitada pel mar: quan discutim, quan patim, quan estem alegres, el Senyor és allà i ens acompanya, ens ajuda, ens corregeix.

L’amor a la família és un camí personal de santedat per a cadascú de nosaltres.

Per això el vaig triar com a tema per a la Trobada Mundial de les Famílies d’aquest mes.

Preguem per les famílies cristianes de tot el món, per cadascuna i per totes les famílies, perquè, amb gestos concrets, visquin la gratuïtat de l’amor i la santedat a la vida quotidiana”.

 

Si vols veure més vídeos sobres les intencions del Papa els trobaràs a http://www.elvideodelpapa.org