El vídeo del Papa, febrer de 2021. Per les dones que són víctimes de la violència

Dones. Patiment. Violència. Massa vegades veiem a les notícies aquestes tres paraules juntes. Com si això fos poc, la pandèmia ha provocat que els maltractaments augmentin. Com reparar aquest mal? Pots començar per respondre a la petició que les dones que pateixen algun tipus de violència fan: AJUDA. Com diu el Papa Francesc, “si volem un món millor, que sigui una casa de pau i no un pati de guerra, tots hem de fer molt més per la dignitat de cada dona”. Posa’t en acció compartint el Vídeo del Papa en totes les teves xarxes socials! Fes que el missatge de denúncia de el Sant Pare arribi a moltes persones.

“Avui, continua havent dones que pateixen violència. Violència psicològica, violència verbal, violència física, violència sexual.

És impressionant el nombre de dones colpejades, ofeses, violades.

Les diferents formes de maltractaments que pateixen moltes dones són una covardia i una degradació per a tota la humanitat. Per als homes i per a tota la humanitat.

Els testimonis de les víctimes que s’atreveixen a trencar el seu silenci són un crit d’auxili que no podem ignorar.

No podem mirar a una altra banda.

Resem per les dones que són víctimes de la violència, perquè siguin protegides per la societat i perquè el seu patiment sigui considerat i sigui escoltat per tots “.

 

Si vols veure més vídeos sobres les intencions del Papa els trobaràs a http://www.elvideodelpapa.org