El Nadal a Càritas Salou

El Nadal també ha estat intens a Càritas. Durant els dies de la setmana prèvia, com ja és habitual cada any, es van donar a cada família una bossa gran on contenia el lot de Nadal, on hi van poder trobar a més d’aliments de primera necessitat, altres aliments per celebrar també aquestes festes nadalenques. Es van repartir 170 lots.

This slideshow requires JavaScript.

El divendres 20 també es va fer les instal·lacions de Càritas del carrer Ciutat de Reus, el tradicional brou de Nadal al qual es van convidar a totes les families, on van assistir un bon nombre d’elles.

També per aquells dies, uns voluntaris es van d’enviats del Reis Maigs d’Orient i van passar per algunes escoles a recollir les cartes que els nens i les nenes havien escrit.

A més els voluntaris de Càritas van apadrinar a una família amiga del Martín que viuen a Albània i que la seva seva casa va resultar destruïda per darrer terratrèmol i que actualment viuen a una tenda. En aquest video veureu el moment en què se’ls hi va fer lliurament del diners, al voltant dels mil euros, i que es mostren molt agraïts.