Prega cada dia amb el Papa amb “Click to Pray”

Click To Pray és la plataforma de pregària oficial per a la Jornada Mundial de la Joventut 2019, que tindrà lloc a Panamà del 22 al 27 de gener de 2019. La plataforma inclou una secció multimèdia especial per a la JMJ que convida a pregar i meditar el rosari per la Pau. El Papa Francesc ens exhorta, especialment als joves, a descarregar l’aplicació Click To Pray.

Click To Pray convida els homes i dones de tot el món a acompanyar el Papa en una missió de compassió pel món. Té un lloc web, aplicacions mòbils en Android i iOS, així com xarxes socials. Tota la plataforma està en sis idiomes (espanyol, anglès, italià, francès, anglès, portuguès i alemany).

Aquesta plataforma d’oració consta de tres seccions principals: “Pregar amb el Papa“, on es troben les intencions mensuals del Sant Pare per als desafiaments de la humanitat i de la missió de l’Església; “Pregueu cada dia”, que ajuda a viure una oració regular, tres vegades al dia; “Establiment d’una xarxa” un espai dissenyat perquè els usuaris (inclòs el Papa Francesc) comparteixin les seves oracions i pregueu els uns pels altres.

Per connectar-se al perfil personal del Papa, simplement feu clic al botó “Papa Francesc” a la secció “Xarxa d’oració”.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: